Wild

 

Voorgerecht

Wildsoep en croute €8,50

Heerlijke wildsoep met een mix van champignons en een krokante topping van filobladerdeeg

Flamkuchen met gerookte wildzwijn-ham €9,50

Belegd met gerookte Wildzwijn-ham, crème frache, Provençaalse kruiden,                                              ui, kaas, lekker knapperig

Trio van Wildpate €8,50

Toast, suikerbrood en roggebrood belegd met wild-paté met balsamico-stroop

 

Hoofdgerecht

Fazant €23,50

Filet van een Fazant, schinkenham, zoetzure bessen en nootjes in een krokante jas van filodeeg met een dronken relish van port, kaneel, sinaasappel en cranberry’s geserveerd met een gevulde appel met krokante spekjes

Biefstuk van hert €24,50

Medium gebakken biefstuk met een donkere jus van crème de cassis, chocolade en wild. Geserveerd met spinazie, appel en krokante bakworst

rollade van konijn €23,50

Heerlijke rollade van konijn met een marmelade van sinaasappel, chili en verse kruiden geserveerd met een terrine van wortelen.

 

Bijlagen: friet, stoofpeer en een warme salade van gestoofde kool in glühwein

 

Loat  ’t oe smaken..